2016. július 23., szombat

EXTRA #4


Elhallgatott információ
*TAEYONG SZEMSZÖG*


- Szerintem nem jó irányba fordultunk.
- De, biztos, hogy erre jöttünk – ragaszkodott igazához Hansol.
- Nem! – álltam meg makacsul. – Két és fél órája bolyongunk, lásd már be, hogy eltévedtünk!
- Nem tévedtünk el, csak úgy csoszogsz, mint egy nyugdíjas – szusszant fáradtan.
Egyikünk sem gondolta volna, hogy Chanyeol képes lesz csak úgy szó nélkül ott hagyni a társaságot a bulin, annak fényében, hogy csak ő tudta a hazavezető utat. Valahogy nem találtuk a helyünket a partin, így magunkhoz képest hamar távozásra adtuk a fejünket. Mivel senkit sem találtunk a társaságunkból, így ketten indultunk el, tekintve, hogy Hansol szentül állította, tudja az utat.
Az idő előrehaladtával viszont egyre jobban kezdtem kételkedni barátomban, s abban, hogy még napfelkelte előtt ágyba kerülök. Megmakacsolva magam ültem le végül a járdaszegélyre, nem volt már kedvem tovább caplatni, a – véleményem szerint  nem épp helyes irányba.
- Na, ne most kezd már ezt! A domb tetejéről már látni lehetne a nyaralót – méltatlankodott Hansol a fejem felett állva.
- Jól van, csak öt percet adj – ragadtam meg csuklóját és húztam le magam mellé. – Már fáj a lábam.
Hosszú percekre csend állt be közénk, nem az a zavaró fajta, hanem az a nyomott, bágyadt csend, ami szinte üvöltötte magából, hogy immáron már ahhoz is túl fáradtak vagyunk, hogy beszélgessünk.
- Amúgy, szerinted mi van Chen és Chanyeol között? – meglepettem fordultam Hansol felé kérdése hallatán.
- Fogalmam sincs – tényleg nem tudtam, hogy mi lehet velük. – Én azt hittem Chan Baekhyunnal van együtt, de most már semmit sem értek. Chan valahogy nem illik mellé, ég és föld a két ember, de hát ők tudják. – Csak meredtem magam elé, miközben beszéltem. Épphogy fél szemmel érzékeltem, ahogy Hansol meredten bámult. – Most mi az? – de kérdésemre válasz nem érkezett.
Elképzelésem sem volt, amikor közel hajolt hozzám, hogy vajon mégis mit akarhat, csak mikor lehunyt pillákkal ajkait az enyémekre szorította. Szinte rögtön fel is gyulladt a piros lámpa a fejemben, s helyeztem kezem reflexből vállaira, majd taszítottam el magamtól.
- Te meg vagy húzatva?! – pattantam fel ültemből. – Én nem vagyok meleg! Mégis miből feltételezted ezt?!
- Hogy miből feltételeztem ezt?! – hangszínéből sütött a megbántottság. – Abból, hogy egy rakás buzival vagy körbevéve a nap huszonnégy órájából tizennyolcban minimum! – szemei szikrákat szórtak, miközben felállt és leporolta magát. – Valamint sosem említetted, hogy bejönne egyetlen csaj is. Mégis hogyan keveredtél te bele ebbe a társaságba akkor? – hangja keserű volt, és gondterhelt. Bele sem akartam gondolni, milyen érzések kavaroghatnak épp benne, hogy a legjobb barátja visszautasította.
- Hát a bátyám révén, ő mutatott be nekik, aztán jól kijöttünk – cseppet össze voltam zavarodva.
- Világos – mosolygott rám savanyúan. – Na de menjünk, már több mint öt percet pihentél.
Aggasztó hallgatásba burkolózva indultam el a kisebb emelkedő felé, menynek tetejéről tényleg látni lehetett az épületet, igaza lett. Szemmel láthatóan meg volt bántódva, ami akarva akaratlan lelkiismeret furdalást idézett elő bennem. Nem volt szándékom beletiporni a lelkivilágába, ha lány lenne, talán még most is ott ülnénk az út szélén mélyen csókolózva, de így…
Még a hideg is végigfutott karomon, mikor Hansolra néztem, tetőtől talpig férfi volt, ez pedig nem imponált számomra. Nagyon reméltem, hogy sikerül elfelejtenünk ezt az estét, s nem fogja megbélyegezni a kapcsolatunkat.

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Teljesen váratlanul ért ez az extrás akciótok, hirtelen azt hittem, hogy itt az új évad. De ez talán most még jobb is így. ^^ Szeretem, ha a mellékszereplőknek is szentelve van egy kis idő, egy-egy kisebb rész erejéig. Fény derülhet homályos részletekre, ahogy most meg is történt.
    Direkt Taeyong szemszögét választottam, hogy ide írjak, mert amúgy valahogy nekem ők még nem olyan fontosak, de ez egy érdekes jelenet volt. Szerintem nem sokan gondoltuk volna, hogy Taeyong nem meleg. Az, hogy nem voltak eddig együtt Hansollal az világos volt, de ez így kicsit fura. Nem tudom, hogy ez fog változni, vagy Tae megmarad kakukktojásnak.
    Sehun...bár sok rosszat akarok most Baekhyunnak, de az lett volna mindenkinek a legjobb, ha Sehunnal összejön normálisan. Tudom, akkor semmi nem lenne ebben a ficben, ami izgalnakt okozna, vagy legalább is kevesebb. ^^ Baekhyunról meg már leírtam párszor a véleményem. Jelenleg egy óriási meztelencsigával etetném meg. Az indokát értem, jaj de szereti Chant, meg van sértve, elborult az agya stb., de számomra màr elvágta magát bármit tenne ezután.
    Köszönöm, hogy olvashattam, jó volt még a tényleges második évad előtt egy kis újdonság tőletek. :-) Már alig várom, hogy folytatódjon.
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa.~

      Az egész Aida ötlete volt.x3 Szerettünk volna valahogy megemlékezni az első évről, és ő ezt feldobta lehetőségként, és engem egyből meg is fogott. Tetszett az ötlet, utána már csak a négy párost és eseményt kellett megbeszélnünk.
      Hát igen, Taeyongékról sok szó nem esett, csak akkor, mikor Jongdae áradozott a fiatalabbról, és talán ezért láttuk ésszerűbbnek tisztázni a dolgokat. Ha úgy vesszük, ez az egyperces az, ami a leginkább megkönnyíti mind az olvasok, mind a mi feladatunkat a folytatásban, hiszen nem lesz akkora homály az egész, és ez alapján nem lehet majd összezavarodni a miérteken.
      Mindenképp szerettük volna mindebbe belevonni Sehunt is, hiszen sokan már megfeledkeztek róla, vagy épp nem tartották fontosnak az ő szereplését, holott ő is sokat lendített Baekhyun cselekedetáradatán, ami persze még mindig nem világos néhány embernek, pedig igyekeztem úgy alakítani az egypercest, bár direkt nem Baekhyun szemszögéből íródott.
      Baekhyun a fő mozgatórugója a történetnek mellékszálon, így nem maradhatott Sehun mellett.:D
      Hamarosan jön a folytatás, reméljük, elegendő meglepetést nyújt majd számotokra! Köszönjük, hogy írtál!!!

      Sumire

      Törlés